X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

مهاجرت تخصص ماست

گرد اوری راهای موفق برای مهاجرت

چهارشنبه 9 آذر‌ماه سال 1390 ساعت 02:30 ب.ظ

شرایط دریافت اقامت پناهندگی

شرایط دریافت اقامت پناهندگی

اداره مهاجرت و تابعیت کشور مقصد شما طبق قوانین اتباع بیگانه در صورتی اجازه اقامت پناهندگی را به شما میدهد که شامل شرایط زیر باشید :

الف ) اگر که شما به دلایل موجهی از طرف مقامات کشورتان به خاطر مسائی نژادی ، مذهبی ، قومی یا عقاید سیاسی و یا وابستگی به یکی از گروه های اجتماعی مخصوص تحت تعقیب باشید .

ب ) اگر شما دلیل موجهی ترس رفتار غیر انسانی از طرف مقامات کشورتان را داشته باشید .

ج ) اگر شما به خاطر ضربات روحی شدیدی که به شما آمده کشورتان را ترک کرده باشید .

د ) شما نمیتوانید به کشورتان بازگردید چون طبق نظر دولت حامی شما موقعیت برای بازگشت شما نا امن است .

ه ) همسر شما یا شریک زندگیتان یا پدر و مادر شما جدیداً اجازه اقامت پناهندگی دریافت کرده باشند .

*موارد فوق اصلی ترین ارکان برای قبول پناهندگی و اجازه اقامت به شماست .


لذا شما باید در هنگام مراجعه به اداره اتباع بیگانه یا پلیس اتباع خارجی دلیل خروج از کشور و تحویل خود به مقامات پلیس چه محلی چه اداره اتباع محلی را یکی از موارد فوق اعلام نمائید .

هرچند که فقط نام بردن موارد فوق کافی نیست ، باید برای هرکدام از آنها که انتخاب میکنید یا شرایط ان به شما صدق میکند دلایل موجه و شرح حال کامل و قابل قبول به ادارات مربوطه ارائه بدهید .


مثلاً اگر شما اعلام کنید جانتان در معرض خطر مرگ است ولی دلایل موجهی برای این موضوع نیاورید آنها پرونده شما را قبول نمیکنند که هیچ شاید شما را به ایران برگردانند .